۲۳ فروردین ۱۴۰۰

مونس

طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی ، انواع نوشیدنی ها ، شیرینی ها و دسرهای متنوع

آموزش تزیین پیاز

آموزش تزیین پیاز

آموزش تزیین پیاز

آموزش تزیین پیاز

گل نیلوفر آبی

وسایل مورد نیاز :

پیاز – چاقوی حکاکی – رنگ خوراکی

روش کار :

پیاز را پوست کنده ، درقسمت سر پیاز با کمک نوک چاقو ، ۸ تا ۹ گلبرگ ایجاد کنید ، سپس خطوط گلبرگها را با چاقو شکاف دهید.

سر پیاز باقی مانده را جدا کنید.

لایه های پیاز را باکمک نوک چاقو باز کنید.

پیاز گل شده را در آب سرد رنگی بگذارید.

گل رز

وسایل مورد نیاز :

پیاز – چاقو – چاقوی حکاکی – رنگ خوراکی

روش کار :

پیاز را پوست کنده ، یک سوم آنرا از سر جدا کنید.

روی اولین لایه پیاز از خارج ۵ گلبرگ بزرگ ایجاد کنید.

گلبرگها را فرم دهید.

ردیف دوم گلبرگها را بین گلبرگهای ردیف اول بوجود آورید ، به همین ترتیب تا آخرین لایه پیاز ادامه دهید.

گلها را در آب سرد رنگی بگذارید.
منبع:beytoote.com