آموزش درست کردن سالاد والدورف خوشمزه
آموزش درست کردن سالاد والدورف خوشمزه
زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه
۴ نفر (حجم سرو: نصف فنجان سالاد و ۲ برگ کاهو)
برای داشتن مکعب های سیب بهتر، سیب را روی تخته بگذارید و به چهار تکه تقسیم کنید؛ دانه ها را خارج کنید. تکه ها را به برش های نیم اینچ تبدیل کنید و سپس به صورت مکعب های با قطر نیم اینچ تکه کنید.
این سالاد سالم را با میوه و سبزیجات پر کنید. سس مایونز بدون چربی روی سالاد بریزید.
این دستور:
بدون گوشت،
کلسترول پایین،
چربی اشباع شده کم،
کم سدیم
می باشد.
مواد لازم سالاد والدورف:
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ سیب کوچک، مکعبی
۱ فنجان انگور بدون دانه، نصف شده
¹⁄³ فنجان زغال اخته
¼ فنجان گردو خرد شده
¼ فنجان کرفس خرد شده (حدود ۱ ساقه)
۸ برگ کاهو
طرز تهیه
مرحله ۱
سس مایونز و آب لیمو را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. سیب، انگور و زغال اخته را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
مرحله ۲
گردو و کرفس را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را روی ۲ برگ کاهو قرار دهید. سالاد را ۲ ساعت قبل از سرو خنک کنید.
اطلاعات غذایی سالاد والدورف
• کالری در هر وعده ۱۵۳
• چربی در هر وعده ۶ گرم
• چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
• چربی غلیظ در هر خامه ۱ گرم
• چربی اشباع نشده در هر وعده ۴ گرم
• پروتئین در هر وعده ۲ گرم
• کربوهیدرات در هر وعده ۲۶ گرم
• فیبر در هر وعده ۳ گرم
• کلسترول در هر وعده ۰ گرم
• آهن در هر وعده ۱ میلی گرم
• سدیم در هر وعده ۷۲ میلی گرم
• کلسیم در هر وعده ۲۸ میلی گرم
منبع:pezeshkin.ir