املت گوجه و ریحان

مونس

املت گوجه و ریحان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است


زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۱۵ دقیقه
درجه دشواری
آسان
مناسب برای
۱ نفر
———————
مواد لازم:

۲ شاخه
ریحان
۳ عدد
گوجه گیلاسی
۲ عدد بزرگ
تخم مرغ
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
روغن زیتون

املت گوجه و ریحان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

ترکیب گوجه فرنگی و ریحان، این املت ساده را به غذایی فوق العاده تبدیل می کند.

نکاتی در رابطه با تهیه ی این املت :

۱- برای تهیه این دستور، از برگ های تازه ریحان، استفاده نمایید. آنها را با دست تکه تکه کنید.

۲- برای این دستور، گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

۳- در تهیه این دستور، از فلفل تازه آسیاب شده استفاده نمایید.

در کاسه ای، تخم مرغ ها را بشکنید. بر روی آنها، مقداری نمک و فلفل بپاشید و آن ها را با چنگال خوب بزنید.
ماهیتابه ی تک نفره ای نچسب را بر روی حرارت پایین، گرم کنید. یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون در آن بریزید و حرارت را زیاد کنید. گوجه گیلاسی ها را در آن بریزید و برای ۱ دقیقه تفت دهید. حرارت را کم کنید و برگ های ریحان را به آن اضافه کنید.
با دقت، تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را کج کنید تا تخم مرغ به صورت یک دست در آن پخش شود ، همچنین با استفاده از یک چنگال، تخم مرغ های پخته را از گوشه ها به وسط بیاورید؛ تا همه جای آن پخته شود.
وقتی تخم مرغ تا حدی پخت و خودش را گرفت و رویه آن هنوز اندکی خام بود، کناره های تخم مرغ را از ماهیتابه جدا کنید و املت را از وسط تا کنید. وقتی که زیر املت قهوه ای طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید و در بشقاب قرار دهید. در صورت تمایل، می توانید املت را تا نکنید ویا هر نوع مواد اولیه مورد نظر خود را روی آن بریزید.

منبع:ashpazbashy.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

کیک سیب با سُس شیر و تخم مرغ

سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.

Subscribe US Now