دستور تهیه کلوچه سیب

مونس

خوردن یک کلوچه شیرین همیشه لذت بخش است اما برای آنهایی که به فکر تناسب اندام خودشان هستند مقداری عذاب وجدان هم چاشنی آن خواهد شد! این کلوچه بی‌نظیر به دلیل داشتن سیب میتواند مقداری از نگرانی آن دسته از دوستان خوش تیپ که به فکر سلامتی هستند را کم کند.

خوردن یک کلوچه شیرین همیشه لذت بخش است اما برای آنهایی که به فکر تناسب اندام خودشان هستند مقداری عذاب وجدان هم چاشنی آن خواهد شد! این کلوچه بی‌نظیر به دلیل داشتن سیب میتواند مقداری از نگرانی آن دسته از دوستان خوش تیپ که به فکر سلامتی هستند را کم کند.

مواد لازم :

یک فنجان شکر قهوهای

یک عدد تخم مرغ

سه چهارم فنجان روغن ترد کننده

یک فنجان سیب خرد شده

دو و نیم فنجان آرد همه منظوره

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

سه چهارم قاشق چای خوری دارچین

یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی

یک فنجان گردو خرد

یک فنجان کشمش

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم و کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن می‌کنیم.

در یک کاسه متوسط شکر قهوه‌ای و روغن ترد کننده را هم می‌زنیم تا صاف و یک دست شود سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می‌زنیم و پس از آن سیب خرد شده را اضافه می‌کنیم و کاملا با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس آرد ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین و جوز هندی را درون یک کاسه مخلوط کرده و به مخلوط سیب اضافه می‌کنیم و گردو و کشمش‌ها را اضافه کرده و هم می‌زنیم.

حال با استفاده از قاشق بزرگ خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل کلوچه‌های متوسط تبدیل می‌کنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

امیدواریم از این کلوچه‌های خوشمزه لذت ببرید.

منبع:alamto.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد خوشمزه‌ای را آموزش می‌دهیم و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید مواد این سالاد باید تازه باشند تا طعم واقعی آن را بتوانید بچشید.

Subscribe US Now