دسر پودینگ کیک لیمویی

مونس


● مواد لازم
▪ شکر سه چهارم لیوان
▪ آرد کیک یک چهارم لیوان
▪ تخم مرغ ۳ عدد، زرده و سفیده جدا شده
▪ شیر یک لیوان
▪ پوست لیمو یک قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو یک چهارم لیوان
▪ کمی نمک

● طرز تهیه
▪ قالب کیک را چرب و فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
▪ شکر، آرد و نمک را باهم مخلوط کنید.
▪ زرده را با شیر، پوست لیمو و آب لیمو هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.
▪ سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد و به آرامی به مواد دیگر اضافه کنید.
▪ مایه را در قالب ریخته و بگذارید ۳۵ دقیقه بپزد تا روی آن کمی طلایی و زیر آن نرم مانند شود.
▪ این کیک را می توان ولرم و یا سرد با خامه مصرف کرد. روی این پودینگ سفت و زیر آن نرم و خامه مانند می شود.
————————–
منبع:روزنامه خراسان
نشر:www.persianpersia.com
باز نشر:مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه املت هندی

طرز تهیه املت هندی مواد لازم • ۳عدد تخم مرغ • ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن • ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده • سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده • سه عدد فلفل سبز تند خرد شده • دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی […]

Subscribe US Now