روش تهیه پای تره فرنگی

مونس

آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.


آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه
پخت : ۸۰ دقیقه

مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه :
آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :
شیر ١/٢ پیمانه
* خامه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه کمی

* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.

طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

مواد داخل پای تره فرنگی :
تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
هویج کوچک ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.

همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.

منبع : beryooni.com
نشر:beytoote.com
بازنشر:mounes.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه آش جوشواره بجنوردی

گوشت چرخ‌کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت ‌داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می‌زنیم و با یک فنجان آب می‌گذاریم تا بپزد. سپس ...

Subscribe US Now