روش درست کردن ژله بستنی پرتغالی

مونس

در فصل تابستان دسرهای سرد خیلی دلچسب است در این جا روش درست کردن ژله بستنی پرتغالی با جزئیات کامل در ادامه می بینید.

در فصل تابستان دسرهای سرد خیلی دلچسب است در این جا روش درست کردن ژله بستنی پرتغالی با جزئیات کامل در ادامه .

مواد اولیه :
شیر سرد ۱ لیوان
آب جوش ۱ لیوان
پودر ژله پرتقالی ۱ بسته
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
بستنی ساده ۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
بیسکویت ۳۰۰ گرم
مغز گردو ۱ پیمانه

طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی:

برای تهیه ژله بستنی پرتقالی ابتدا بیسکویت ها را پودر کنید سپس کره ذوب شده را به بیسکوییت ها اضافه کنید و بعد پودر قند را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و بعد کف ظرفی که می خواهید مواد را پهن کنید و خوب فشار دهید سپس ظرف را در یخچال بگذارید تا سفت شوند
در مرحله بعد نصف پودر ژله را در نصف لیوان آبجوش بریزید و هم بزنید تا پودر ژله حل شود و بعد نصف لیوان شیر را که سرد است به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس مواد را به آرامی روی بیسکوییت ها بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله خودش را ببندد
سپس بستنی را با مغز گردو خرد شده مخلوط کنید و بعد از اینکه ژله خودش را گرفت روی ژله بریزید.
در این مرحله نصف دیگر پودر ژله را به همان روش فوق در آبجوش و شیر بریزید و حل کنید و سپس برای اینکه ژله و بستنی با هم مخلوط نشوند ابتدا کمی از ژله را روی بستنی بریزید و بگذارید دریخچال تا خودش را ببندد بعد از اینکه ژله خودش را بست بقیه ژله پرتقالی را روی آن بریزید و مجددا در یخچال به مدت چند ساعت بگذارید.
تزیین دسر ژله بستنی پرتقالی : بعد از اینکه ژله بستنی آماده شد می توانید روی آن را خرده های بیسکویت و گردو خرد شده تزیین کنید
در تهیه دسرژله بستنی پرتقالی می توانید از اسانس های دیگر به جای پرتقال استفاده نمایید هم چنین اگر می خواهید ژله شفاف باشد به جای شیر از آب سرد استفاده کنید.

matilda.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی

امروزه تب غذاهای رژیمی و گیاهی خیلی داغ است برای همین ما امروز طرز تهیه یک غذای گیاهی و خیلی خوشمزه را برای شما قرار داده ایم تا شما آن را در منزل بپزید و از طعم آن لذت ببرید ولی لطمه ای هم به رژیم غذایی تان نخورد.

Subscribe US Now