شینسل مرغ و طرز تهیه آن

مونس


مواد لازم :
فیله مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز خرد شده ۱عدد
روغن سرخ کردنی ۲قاشق غذاخوری
آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ ۲عدد
ادویه مخلوط به مقدار لازم
سیب زمینی پخته ۲عدد
سبزیجات برای تزیین

مواد لازم :
ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.
منبع : sofrehkhune.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

ناهار آذربایجانی ،گشنیز کباب با نان سنگک

یادتان باشد تخم‌مرغ‌های افزوده‌شده مانع وارفتن کوفته‌ها می‌شوند پس حتماً آن‌ها را با گوشت مخلوط و بلافاصله این مخلوط را برای پخت استفاده کنید زیرا این مواد به دلیل خامی و مغذی بودن، مستعد فساد میکروبی هستند. کوفته‌ها باید به اندازه یک گردو باشند و گشنیزها نیز زیاد ریز نشوند […]

Subscribe US Now