طرز تهیه املت ایتالیایی

این غذای ایتالیایی بسیار خوشمره را در منزل تهیه نمایید از آن لذت ببرید!

مواد لازم :

پیاز خرد شده—— — ۱ عدد
قارچ خرد شده —- — به میزان دلخواه
کدوی خرد شده — — به میزان دلخواه
دانه ذرت — —- —– به میزان دلخواه
خرده نان ————- کمی
تخم مرغ زده شده —- ۵ عدد
پنیر پیتزا ————– به میزان دلخواه
نمک و فلفل ——— به میزان دلخواه

طرز تهیه:

۱ – پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در‌ روغن تفت‌ دهید و ذرت به آن اضافه کنید.

۲ – مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های‌ زده‌ شده ، پنیر ، فلفل ، نمک و خرده نان‌ اضافه کنید.‌مایه‌ به دست آماده باید غلیظ باشد.

۳ – مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.

——————————————
منبع:www.beytoote.com

مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *