<

طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی کرمانشاه)

طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی کرمانشاه)


بژی برساق

مواد لازم :

شیر ۱ پیمانه

روغن حیوانی یک سوم پیمانه

رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذا خوری

شکر نصف پیمانه

آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پیمانه

پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

منبع : groohashpazi



سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس


6 نظر برای “طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی کرمانشاه)

  1. داش میتی

    درجواب دوست گرامی(سعیده)
    بژی یکی ازچندین سوغاتی وشیرینی محلی کرمانشاه بوده وهست،چه قبل ازاینکه شهرستان ایلام ازکرمانشاه جدابشه،وچه بعدجداشدن
    احساس میکنم سن وسال شماکم میباشد،ازبزرگترتون توخونه سوال کنی توجیه میشید،

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *