طرز تهیه جوجه ایتالیایی

طرز تهیه جوجه ایتالیایی

مواد لازم :

آرد
دو سوم فنجان

نمک
یک قاشق چای خوری

روغن گیاهی
نصف فنجان

فلفل سبز
یک عدد

فلفل
نصف قاشق چای خوری

پودر سیر
نصف قاشق چای خوری

پیاز قاچ شده
۱ عدد

سس اسپاگتی ( کچاپ )
یک شیشه

سینه مرغ بدون استخوان
۴ تکه شده

اسپاگتی
یک بسته

طرز تهیه جوجه ایتالیایی :

اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .

آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید . سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید . فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به

مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید . مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .

منبع : takashpaz

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *