طرز تهیه حلیم گوشت

مونس

حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد و برای افطار و سحر گزینه‌ی خوبی است حالا سراغ یکی از انواع ساده و خوشمزه حلیم می‌رویم.


آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۵ ساعت

مواد اولیه: برای ۸ نفر

نخود پوست گرفته ۲۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق سوپ‌خوری
گوشت ۲ کیلو
گندم ۶۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا نخودها را پخته و پوست آن‌ها را کاملاً می‌گیریم و داخل مخلوط کن ریخته و پس از آن با گوشت و نمک و فلفل روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم خوب بپزند. (حرارت را خیلی کم کنید تا حلیم نسوزد).

گندم را از شب قبل خیس کرده و با آب می‌پزیم و پس از پخته شدن داخل مخلوط کن ریخته و میکس می‌کنیم. حالا همه مواد را با هم مخلوط کرده و آن قدر هم میزنیم تا حلیم آماده و کشدار شود. سپس در ظرف مخصوص میکشیم و با دارچین و روغن داغ تزیین می‌کنیم.

نکات:

۱) بهتر است به جای آب در حلیم آب قلم بریزیم به این منظور قلم را با آب پخته و مغز داخلش را به آب اضافه کرده و از صافی رد می‌کنیم تا خرده‌های استخوان گرفته شود. سپس داخل مخلوط کن ریخته و به غذا اضافه می‌کنیم.

۲) حلیم بستگی به ذائقه شما با شکر یا نمک خورده می‌شود اما در هر دو صورت باید موقع پخت داخل آن نمک بریزید.

۳) حلیم هرچه بیشتر بپزد خوشمزه‌تر خواهد شد!

منبع: sooran.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

میگو با سبزیجات

ابتدا لوبیا سبز را داخل ظرفی ریخته و کمی آب به آن اضافه می کنیم سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و هنگامی که پخته شد و...

Subscribe US Now