طرز تهیه دسر تمشک

مونس 1

طرز تهیه دسر تمشک
مواد لازم :
شکر ۱ پیمانه سرخالی
آب تمشک یا raspberry 2 پیمانه
ماست معمولی ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
آب و پودر ژلاتین را در ظرفی مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید، تا پودر ژلاتین در آب حل شود.
آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب تمشک حل شود.
سپس محلول ژلاتین را اضافه نموده، بمدت چهل و پنج دقیقه در یخچال قرار دهید، تا نیم بند شود.
بعد ماست را به مواد فوق الذکر اضافه کنید. با همزن برقی هم بزنید، تا با ماست کاملاَ مخلوط شود.
مواد را به چهار قسمت تقسیم کنید، و داخل چهار گیلاس پایه دار بریزید. سپس به مدت نه ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد

منبع:TehranKids

One thought on “طرز تهیه دسر تمشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

آموزش خورشت آلو بخارا

مواد لازم (برای۴تا ۵ نفر): سینه و ران خورد کرده نیم کیلو پیاز ساطوری شده ۱عدد آلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو زعفران وزردچوبه به میزان لازم روغن، نمک و فلفل به میزان لازم شکر در صورتی که دوست داشته باشید خورشتتان ۲ مزه باشد خلال بادام برای […]

Subscribe US Now