<

طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

طرز تهیه دسر دنت پرتقالی



مواد لازم برای دسر دنت
:
ژله پرتغال ۱ بسته
دنت پرتغال ۱ بسته
شیر نصف پیمانه
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری
ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه دسر دنت :

ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا تمام ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.

ژلاتین هم با ۱/۴ پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.

شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار است) را بهتر است از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.

ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.
منبع:beytoote.com



سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *