طرز تهیه سوپ سرد

مونس

طرز تهیه سوپ سرد

سوپ سرد یک پیش غذای خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ مخصوص تابستان میباشد و در کمتر از بیست دقیقه آماده میشود

زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: صفر دقیقه

مقدار: ۲-۱ نفر

مواد لازم

ماست پرچرب: یک کیلو

سبزی معطر: ۲۰۰ گرم (نعناع، ترخون، سرزه و ریحان)

خیار: ۳۰۰ گرم

مغز گردو: ۲۰۰ گرم

کنجد سفید: ۳ قاشق سوپ‌خوری

کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پودر گل‌محمدی: یک قاشق سوپ‌خوری

نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ماست را در ظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و به ماست اضافه کنید. خیار را با پوست رنده درشت کرده و به ماست اضافه ‌کنید. گردوها را نگینی خرد کرده، همراه با کنجد و کشمش پلویی نمک و فلفل و پودر گل‌محمدی و نعناع خشک به ماست افزوده، خوب مخلوط کنید. روی این سوپ را با گل‌محمدی و نعناع خشک و کشمش پلویی تزیین کنید. این سوپ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به عنوان پیش غذا سرو کنید.

میزان کالری:۱۷۰ کالری

منبع:http://pezeshkin.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

آموزش درست کردن سالاد والدورف خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد والدورف خوشمزه زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه ۴ نفر (حجم سرو: نصف فنجان سالاد و ۲ برگ کاهو) برای داشتن مکعب های سیب بهتر، سیب را روی تخته بگذارید و به چهار تکه تقسیم کنید؛ دانه ها را خارج کنید. تکه ها را به برش های نیم […]
آموزش درست کردن سالاد والدورف خوشمزه

Subscribe US Now