<

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای

مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای :
آرد ۲۲۵ گرم
کره ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
پودرقند ۶۰ گرم
نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
وانیل و آب جوش مقداری

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای :

پودر قند و کره را با همزن حسابی مخلوط می کنیم تا رنگ آن کاملا روشن شود. وانیل و نسکافه حل شده در آب جوش آب بسیار کم (در حد ۱ تا ۲ قاشق) اضافه می کنیم و یک کم مخلوط می کنیم بعد از آن آرد و نشاسته الک شده را اضافه می کنیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.

وقتی که خمیر آماده شد با قیف و ماسوره هر مدلی که دوست دارید شکوفه بزنید. شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۰ دقیقه قرار دهید.

منبع:beytoote.com



سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *