طرز تهیه ماکارونی با پنیر

ماکارونی با پنیر


مواد لازم:

۷۵ گرم ماکارانی (یا پاستای دلخواه)
۲۵۰ میلی گرم آب مرغ سرد، شیر یا آب
۲ قاشق چایخوری کره
۵۰ گرم پنیر چدار (رنده شده)
مقداری اسفناج

طرز تهیه:

یه ماگ بردارین. این ماگ باید دو برابر حجم ماکارانی خشک شما رو نگه داره (پس هرچقدر بزرگتر باشه بهتره). ماکارانی ها و مایعی که دوست دارین (آب مرغ، شیر یا آب) رو داخل ماگ بریزین و روش رو سلفون کشیده و سه تا سوراخ روش ایجاد کنین و اونو داخل مایکروویو بذارین، توجه داشته باشین که ماگ رو داخل یه کاسه بذارین بعد به مایکروویو منتقل کنین.

حرارت مایکروویو رو روی درجه بالا تنظیم کرده و برای دو دقیقه ماکارانی رو طبخ کنین. مایع بعد از چند لحظه شروع به حباب زدن کرده و سرریز میشه، شما باید این مایع رو از کاسه به داخل ماگ برگردونین (مراقب باشین چون مایع خیلی داغه). حالا خوب همش بزنین و بذارین یک دقیقه همونطوری بمونه.

این کار رو دو بار دیگه هم تکرار کنین تا ماکارانی خوب بپزه (با توجه به نوع پاستا ممکنه این زمان افزایش پیدا کنه). بعد از پختن ماکارانی، ماگ رو از مایکروویو درآورده و کره و پنیر و اسفناج رو بهش اضافه کنین. گرمای پاستا باید پنیر رو آب کرده و اسفناج رو پژمرده کنه، اگه اینطوری نشد اون رو برای ۳۰ ثانیه دیگه به داخل مایکروویو برگردونین.

منبع:novinzi.com

مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *