پنج شنبه , ۳ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه مطبل لبنانی

مواد لازم :
بادمجان یک کیلوگرم
ارده سه قاشق سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

بادنجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

منبع :akairan

درباره‌ی مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

Check Also

آش سنگ سیر یکی از آش های محلی استان کردستان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است و مردم کردستان برای فصل سرما آن را درست می کنند،

آش سنگ سیر

آش سنگ سیر تعداد : ۶ – ۴ نفر – زمان آماده سازی : ۳۰ …

دستور پخت چند غذای ساده با آووکادو

دستور پخت چند غذای ساده با آووکادو

دستور پخت چند غذای ساده با آووکادو نوشته شده توسط کیانا میرحقانی ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *