طرز تهیه ی رولت ماهی ژاپنی

مونس

طرز تهیه ی رولت ماهی ژاپنی

مواد لازم :
ماهی ۱۲۰ گرم
جلبک دریایی ۱۲۰ گرم
پیاز سبز خرد شده ۴ عدد
آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری
ترب ۱ قاشق سوپخوری
خردل ۰٫۱۲۵ قاشق مرباخوری

طرز تهیه ی رولت ماهی ژاپنی

طرز تهیه :
خردل را می توان بصورت خمیر ( سس ) یا پودر تهیه کرده و با افزودن آب به پودر آن خمیر خردل را درست نمود و از هریک به دلخواه خود استفاده کنید , ورقهای جلبک را کمی تفت دهید , این عمل را می توانید با نگه داشتن ورقه ها با انبرک روی شعله گاز با کباب پز بمدت ۱ الی ۲ دقیقه انجام دهید , دو زرف را باید تفت دهید تا ورقه های جلبک ترد شوند , بهترین و ساده ترین روش این می باشد که ورقه ها بمدت ۲ الی ۱ دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شوند که در این روش نیازی نیست ورقه ها را برگردانید
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
طرز تهیه مواد داخل رولت :
خیار را در امتداد طول آن از وسط نصف کرده و دانه های آن را جدا کنید و بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . برگهای اسفناج را در آبجوش بپزید و بلافاصله آبکش کنید و بین دستمال تمیزی قرار داده و فشار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود . گوشت را به رشته های باریکی خرد کنید . تخم مرغ , شکر و نمک را در کاسه ای با چنگال بهم بزنید و در ماهیتابه چربی روی شعله متوسط بپزید تا سفت شده و شکل بگیرد , سپس از روی گاز برداشته و صبر کنید تا خنک شود و بصورت رشته های دراز و باریکی خرد کنید .
رولت ماهی را طی دو مرحله درست کنید :
مرحله ۱ :
فیله ماهی را تمیز کرده و بشوئید و آن را روی تخته پهن کنید , با چاقوی تیزی در امتداد طول ماهی شیارهای کوچکی روی آن بزنید و مراقب باشید که از هم باز نشود .
مرحله ۲ :
ورقه های جلبک را تفت دهید , فیله ماهی را برگردانده بطوریکه طرفی را که شیار زدید سمت پایین قرار گیرد , یک ورقه جلبک را روی ماهی گذاشته و برگردانید و هم اندازه فیله ماهی با قیچی ببرید .
مرحله ۳ :
مجددا آن را برگردانید بطوریکه فیله ماهی طرف زیر قرار گیرد , پیازچه ها را هم اندازه طول فیله ماهی خرد کرده سپس به رشته های باریکی ببرید , نیمی از پیازچه ها را در یک ردیف طرف لبه بلند ماهی قرار دهید
مرحله ۴ :
ماهی را محکم اطراف پیازچه ها بپیچید , این کار را با باقی فیله ماهی , ورقه های جلبک و پیازچه ها تکرار کنید . رولتها را طوریکه درز آنها بطرف پایین باشد نگه داشته و بصورت برشهای حلقوی یک سانتی متری ببرید و در ظرف بزرگی قرار دهید , آبلیمو را روی رولتها پخش کنید و روی آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ترد و نرم شود
در این مدت چنیدن بار با قاشق روی ماهیهیا آبلیمو بریزید , رولتهای ماهی را با ترب سفید رنده شده سرو نموده و روی آنها را با سس خردل تزئین کنید .
منبع:sooran.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

دستور پخت چند غذای ساده با آووکادو

دستور پخت چند غذای ساده با آووکادو نوشته شده توسط کیانا میرحقانی ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ دستور پخت چند غذای ساده با آووکادو از خواص آووکادو هر چه بگوییم کم گفته ایم. با یادگیری این چند غذای ساده با آواکادو می توانید این میوه ی بسیار مغذی را بیش از پیش […]
دستور پخت چند غذای ساده با آووکادو

Subscribe US Now