غذای کودک

طرز تهیه غذای کودک زیر یک سال

اگر نوزاد شما روز های ۶ ماهگی را سپری می کند باید رفته رفته برای درست کردن غذای کمکی دست به کار شوید. در اینجا لیستی از غذا های تکمیلی کودک به همراه طرز تهیه غذای کودک را آماده کرده ایم که حتما برای همه مادران بویژه مادران جوان مفید خواهد بود.

در مطلب شروع غذای کمکی کودک چگونه باید باشد؟ در مورد غذای کمکی کودک گفته شد که راهنمای کارت واکسن کودک هم اطلاعات مفیدی در مورد غذاهای کمکی کودک می دهد. اما در ادامه با طرز تهیه چند نوع غذای کمکی می توانید آشنا شوید.

طرز تهیه غذای کودک : فرنی با آرد برنج


مواد لازم:
ـ آرد برنج (یک قاش مرباخوری)
ـ شیر(نصف لیوان) شکر(نصف قاشق مرباخوری)

طرز تهیه:
برای تهیه فرنی ابتدا شیر (جوشیده سرد) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و در حالی روی شعله ملایم است به هم بزنید تا کم کم برنج پخته و قوام بیابد.

طرز تهیه غذای کودک : حریره بادام

حریره بادام

مواد لازم:
ـ آرد برنج(یک قاشق مرباخوری)
ـ شکر(نصف قاشق مرباخوری)
ـ شیر(نصف لیوان)
ـ بادام(۵ عدد)

طرز تهیه:
ابتدا بادام ها را یک ساعت در آب جوش خیس کرده و با قرار دادن لحظه ای در آب سرد شوک داده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید. پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و داخل شیر (جوشیده سرد) بریزید و روی حرارت ملایم آن را هم بزنید تا به قوام بیفتد.

طرز تهیه غذای کودک : پوره سیب زمینی


پوره سیب زمینی

مواد لازم:
ـ سیب زمینی
ـ شیر (۵ قاشق غذاخوری)
ـ کره (یک قاشق مرباخوری)

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را شسته و با پوست، داخل آب جوش ریخته و می گذاریم که کاملاً پخته شود. سپس پوست آن را گرفته و رنده کنید. بعد سیب زمینی رنده شده را با کره مخلوط و کم کم به آن شیر اضافه کنید تا به نرمی و غلظت دلخواه برسد. سایر پوره ها مثل پوره هویج، کدو حلوایی، عدس، نخودفرنگی و لوبیا سبز نیز به همین شکل تهیه می شود.

طرز تهیه غذای کودک : سوپ

مواد لازم:
ـ گوشت (یک تکه متوسط خورشتی معادل ۳۰ گرم)، (بهتر است گوشت ماهیچه گوسفند استفاده شود)
ـ برنج (یک قاشق مرباخوری) هویج (یک عدد کوچک)
ـ سیب زمینی (یک عدد کوچک)

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را می گذاریم تا کمی پخته شود. سپس هویج و برنج را اضافه کرده و مدتی بعد سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخته شدن کامل، برای بهتر شدن طعم آن می توان از چند قطره آب نارنج یا آب لیموی تازه استفاده کرد.به یاد داشته باشید که در سن یک سالگی تا پایان ۲ سالگی شیر مادر به عنوان مکمل و تامین کننده بخشی از نیازهای تغذیه ای کودک محسوب می شود. این دوره مرحله بسیار حساسی است که اگر در مراقبت از کودک و برآورد نیازهای تغذیه ای او دقت نشود، می تواند منجر به توقف یا افت رشد و نهایتاً سوءتغذیه شیرخوار شود.

منبع:niniyari.com


By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *