هریسه الدجاج(حلیم مرغ)


مواد لازم:
۱ عدد/ مرغ
۱ لیوان/ جو
۱۳ لیوان/ آب
۳ شاخه/ دارچین
۲ عدد/ برگ بو
۱ قاشق مرباخوری/ پودر دارچین
۱ عدد/ پیاز
به دلخواه/نمک

طرز تهیه:
۱- پوست مرغ را جدا کنید.
۲- مرغ را در زودپز گذاشته، آب، برگ بو و شاخه های دارچین را به آن اضافه کنید.
۳- روی حرارت زیاد گذاشته تا آب به جوش آید، در زودپز را ببندید. بعد از درآمدن صدای بخار شکن آن، برای نیم ساعت روی حرارت کم بگذارید.
۴- زودپز را سرد کرده، در آن را با احتیاط باز کنید. مرغ را از آب بیرون آورید.
۵- آب مرغ را صاف کنید.
۶- جو را در زودپز ریخته، ۷ لیوان آب مرغ را روی آن بریزید.
۷- زودپز را روی حرارت زیاد گذاشته، تا آب به جوش آید، آنگاه در زودپز را بسته، روی حرارت کم برای نیم ساعت بعد از درآمدن صدای آن قرار دهید.
۸- در این هنگام، گوشت مرغ را به تکه های ریز خرد کنید.
۹- بعد از سرد کردن جو، به تدریج آن را در مخلوط کن برقی خرد کنید تا کمی نرم و ریز شود.
۱۰- مخلوط را به قابلمه برگردانیده، دو لیوان یا بیشتر آب مرغ را روی آن ریخته، مرغ و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به جوش آید.
۱۱- مرتب هم بزنید تا مخلوط یکدست و مرغ ذوب شود.
۱۲- اگر مخلوط زیادی غلیظ شده است، کمی آب به آن اضافه کنید. باید مانند ماست باشد.
۱۳- هریسه را گرم و با دارچین تزیین شده سرو کنید.
طرز تهیه برای ۵ نفر
منبع مقاله :
حسینی میلانی، حوراء؛ (۱۳۸۹)، آشپزخانه لبنانی، آموزش غذا و شیرینی های لبنانی، مشهد: هاتف، چاپ اول
نشر:rasekhoon.net

مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *