پاناکوتای انار مناسب شب یلدا

مونس

ژله را طبق دستور روش درست کردم پودر زله را ریختم یک لیوان آب جوش ریختم کاملا که مخلوط شد یک لیوان اب سرد را اضافه کردم گذاشتم تا کاملا خنک شه بعد…

مواد لازم :
خامه ۶۰۰ گرم یعنی ۳ تا پاکت از این صورتیا

پودر ژلاتین ۳و نیم قاشق غذا خوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر ۱۵۰ گرم

پودر ژله انار یک بسته

انار دون شده به میزان لازم

شیر ۴۰۰ گرم

آب به میزان لازم

طرز تهیه :

ژله را طبق دستور روش درست کردم پودر زله را ریختم یک لیوان آب جوش ریختم کاملا که مخلوط شد یک لیوان اب سرد را اضافه کردم گذاشتم تا کاملا خنک شه

بعد دانه های انار را بهش اضافه کردم و ریختم توی لیوان تا لیوانهام تا نصفه پر شه

بعد گذاشتم یخچال تا ژله ها خودشون را بگیرن (یعنی ببندن)…پودر ژلاتین را ریختم روی آب سرد که حالت اسفنجی پیدا کنه

شیر و خامه و پودر شکر و وانیل را گذاشتم روی حرارت تا یک مقداربجوشه پودر زلاتین اسفنجی شده را بهش اضافه کردم تا کاملا با مواد مخلوط بشه زیر حرارت را خاموش کردم و وقتی پاناکوتا خنک شد لیوانها را از توی یخچال در آوردم و پاناکوتاها را ریختم روی ژله انار و گذاشتم کاملا ببنده .و با دانه های انار تزئین کردم

به همین راحتی

این مقدار مواد ۱۴ تا لیوان از این لیوانهایی که توی شکل می بینید میشه

نوش جان


منبع:mehrara91.blogfa.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه سبزی شامی

Subscribe US Now