پای گوشت پرتغالی

مونس

پای گوشت پرتغالی


مواد لازم :

سیب زمینی ۱ کیلو گرم

گوشت گاو چرخ کرده ۰۰ ۶ گرم

پیاز درشت ۱ عدد

سیر ۲ حبه

رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱۵۰ سی سی

کره ۳۰ گرم

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

برگ بو ‌۱ عدد

جوزهندی و نمک و فلفل به میزان دلخواه

پای گوشت پرتغالی
طرز تهیه :

پیاز نگینی خرد می کنیم. سیر رو هم ساطوری می کنیم. داخل ماهی تابه روغن زیتون رو گرم می کنیم و برگ بو رو داخل آن می اندازیم. پیاز و سیر را سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه می کنیم تفت می دهیم تا گوشت کاملا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و نمک و فلفل.،کمی آب یا آب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید بپزد.

سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با آب نمک می پزیم. وقتی کاملاً پخته شد (حدود ٢۵ دقیقه نیم ساعت)؛ سیب زمینی ها را له کرده و کره و شیر گرم را اضافه می کنیم. نمک رو اندازه می کنیم و جوزهندی و فلفل را هم خوب مخلوط می کنیم تا پوره لطیف و یکدستی بدست بیاید.

نیمی از پوره رو کف ظرف مناسب فر پهن می کنیم و روی آن را صاف می کنیم. گوشت را می ریزیم و صاف می نمائیم.بعد باقیمانده سیب زمینی رو روی گوشت پهن می کنیم.

دو عدد زرده تخم مرغ را می زنیم و بعد روی سیب زمینی ها می دهیم. می توانید با چنگال روی سیب زمینی ها شیار درست کنید یا طرح بکشید.

بعد ظرف را در فر که از قبل با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه می پزیم تا روی آن طلایی شود. و گرم سرو می کنیم.

منبع :groohashpazi


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه بروجردی

طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه بروجردی طرز تهیه دلمه برگ مو بروجردی غذای خوشمزه محلی لرستان دلمه برگ مو غذای خوشمزه محلی شهر بروجرد در استان لرستان است. در بروجرد در این غذا روغن حیوانی میریزند که طعم مطبوعی به دلمه می بخشد. مواد لازم برای دلمه برگ مو […]
دلمه برگ مو غذای خوشمزه محلی شهر بروجرد در استان لرستان است. در بروجرد در این غذا روغن حیوانی میریزند که طعم مطبوعی به دلمه می بخشد.

Subscribe US Now