چیکن تریاکی و آناناس

مونس

تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی به‌کار می‌رود و سس آن ترش و شیرین است .


آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای ۳ نفر :
سویا سس ۱/۳ لیوان
سیر خرد شده ۱ عدد
سرکه سفید ۱/۴ لیوان
آرد ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آناناس ۱ قوطی ( کمپوت ۵۰۰ گرمی )
ران مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد

طرز تهیه :
۱- سویا سس و ۳/۱ لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت ۱۵ دقیقه آنرا در یخچال بگذارید.

۲- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید.

۳- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود ۷ دقیقه برای هر طرف.

۴- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود ۲ تا ۴ دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.

منبع : beryooni.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج

داخل یک کاسه متوسط، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه ای، سرکه، سس سویا، سس فلفل، زنجبیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب شوند و کنار بگذارید.

Subscribe US Now