تعارف کردنِ تکه‮ های شیرین و خوش طعمِ این کیک به اطرافیانتان، عشقتان را به آنها هدیه دهید.‬

مناسب برای :بیش از ۱۲ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

با تعارف کردنِ تکه‮های شیرین و خوش طعمِ این کیک به اطرافیانتان، عشقتان را به آنها هدیه دهید.‬

این کیک آجیلی و کمی تند که در سنت سریلانکا در جشن تولدها و جشن‮ها پخته می‮شود، همیشه باعشق پخته می‌شود.
در دستور اصلی از آرد سمولینا (نوعی آرد برای تهیه ماکارونی) استفاده شده که با آرد همه منظوره جایگزین شده و برای پخت این کیک مشکلی ایجاد نمی‌کند
برای این‮که کیک سبک و پُف‮دار شود، کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط‮شان کاملاً سفید شود. می‮توانید کیک‮تان را به همراه میوه‮های فصلی سرو کنید.
۲۰ دقیقه برای آماده کردن مواد آن کافی است و ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه نیز پخت کیک طول می‮کشد.
ارزش غذایی این کیک به این صورت است؛ انرژی ۱۶۹۰ کیلو کالری، چربی ۲۴ گرم، کربوهیدرات ۴۰ گرم، پروتئین ۸ گرم، چربی اشباع شده ۹٫۵ گرم، فیبر ۲ گرم.

مواد لازم:

بادام هندی خام۳۸۰ گرم

شکر ۳۰۰ گرم

آرد ۲۵۰ گرم

کره هم دمای اتاق ۲۰۰ گرم

عسل ⅓ پیمانه

زرده تخم مرغ ۸ عدد

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

گلاب ۲ قاشق چایخوری

پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

پودر هل ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی ¼ قاشق چایخوری

کره آب شده به مقدار لازم

پودر قند به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‮گراد حرارت دهید.
یک قالب کیک مربع شکل به قطر ۲۰ سانتی‮متر را برداشته و سطحِ آن را با کره آب شده کاملاً چرب کنید. سپس کف و کناره‮های ظرف را با کاغذ کیک‮پزی نچسب (کاغذ روغنی) بپوشانید.
از یک همزنِ برقی استفاده کرده و کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم خوب بزنید تا کاملاً سفید و کِرِم مانند شوند.
زرده‮های تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط کره اضافه کنید با همزن برقی خوب بزنید.
از یک قاشق فلزی استفاده کنید و آرد، بادام هندی آسیاب‌شده، عسل، گلاب، هل، دارچین و جوز هندی را به مخلوط اضافه کنید.
با یک همزن کاملاً تمیز سفیده‮های تخم مرغ را در یک کاسه کاملاً خشک آنقدر بزنید تا مثل کف شود و هنگام برگرداندن ظرف، از آن نریزد.
سپس سفیده‮های تخم مرغ را نیز به مخلوط اصلی اضافه کنید.
با استفاده از یک قاشق مخلوط را در ظرف کیک پزی بریزید.
آن را به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه در فر قرار بپزید تا رویِ آن خودش را بگیرد.
سپس فر را خاموش کنید. کیک را در فر باقی بگذارید و در فر را کمی باز کنید تا کیکتان کاملاً سرد شود.
در نهایت کیکتان را در قطعاتِ کوچک بریده و رویِ آنها را با پودر قند تزئین کنید.

برای خوردن غذاهای مقوی و مناسب ماه رمضان به منوی غذاهای ماه رمضان مراجعه کنید.

منبع: www.taste.com
نشر:parsegard.com
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *