کیک عشق سریلانکا
تعارف کردنِ تکه های شیرین و خوش طعمِ این کیک به اطرافیانتان، عشقتان را به آنها هدیه دهید.
مناسب برای :بیش از ۱۲ نفر
زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت
با تعارف کردنِ تکههای شیرین و خوش طعمِ این کیک به اطرافیانتان، عشقتان را به آنها هدیه دهید.
این کیک آجیلی و کمی تند که در سنت سریلانکا در جشن تولدها و جشنها پخته میشود، همیشه باعشق پخته میشود.
در دستور اصلی از آرد سمولینا (نوعی آرد برای تهیه ماکارونی) استفاده شده که با آرد همه منظوره جایگزین شده و برای پخت این کیک مشکلی ایجاد نمیکند
برای اینکه کیک سبک و پُفدار شود، کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوطشان کاملاً سفید شود. میتوانید کیکتان را به همراه میوههای فصلی سرو کنید.
۲۰ دقیقه برای آماده کردن مواد آن کافی است و ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه نیز پخت کیک طول میکشد.
ارزش غذایی این کیک به این صورت است؛ انرژی ۱۶۹۰ کیلو کالری، چربی ۲۴ گرم، کربوهیدرات ۴۰ گرم، پروتئین ۸ گرم، چربی اشباع شده ۹٫۵ گرم، فیبر ۲ گرم.
مواد لازم:
بادام هندی خام۳۸۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
کره هم دمای اتاق ۲۰۰ گرم
عسل ⅓ پیمانه
زرده تخم مرغ ۸ عدد
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
گلاب ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
کره آب شده به مقدار لازم
پودر قند به مقدار لازم
کیک عشق سریلانکا
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید.
یک قالب کیک مربع شکل به قطر ۲۰ سانتیمتر را برداشته و سطحِ آن را با کره آب شده کاملاً چرب کنید. سپس کف و کنارههای ظرف را با کاغذ کیکپزی نچسب (کاغذ روغنی) بپوشانید.
از یک همزنِ برقی استفاده کرده و کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم خوب بزنید تا کاملاً سفید و کِرِم مانند شوند.
زردههای تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط کره اضافه کنید با همزن برقی خوب بزنید.
از یک قاشق فلزی استفاده کنید و آرد، بادام هندی آسیابشده، عسل، گلاب، هل، دارچین و جوز هندی را به مخلوط اضافه کنید.
با یک همزن کاملاً تمیز سفیدههای تخم مرغ را در یک کاسه کاملاً خشک آنقدر بزنید تا مثل کف شود و هنگام برگرداندن ظرف، از آن نریزد.
سپس سفیدههای تخم مرغ را نیز به مخلوط اصلی اضافه کنید.
با استفاده از یک قاشق مخلوط را در ظرف کیک پزی بریزید.
آن را به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه در فر قرار بپزید تا رویِ آن خودش را بگیرد.
سپس فر را خاموش کنید. کیک را در فر باقی بگذارید و در فر را کمی باز کنید تا کیکتان کاملاً سرد شود.
در نهایت کیکتان را در قطعاتِ کوچک بریده و رویِ آنها را با پودر قند تزئین کنید.
برای خوردن غذاهای مقوی و مناسب ماه رمضان به منوی غذاهای ماه رمضان مراجعه کنید.
منبع: www.taste.com
نشر:parsegard.com
بازنشر:mounes.ir