کیک مرغ تایلندی(بدون گلوتن)
سس سبزیجات (سبزیجات آسیایی و فلفل شیرین – جهت سرو کردن) به مقدار لازم
سینه مرغ (فیله، درشت خرد شده) ۴ عدد کوچک، کلاً حدود ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر کاری سبز تایلندی ( (بدون گلوتن)) ۱ و نیم قاشق سوپخوری
سس ماهی ۲ قاشق سوپخوری
شکر خرما (یا شکر شکرپاش) ۲ قاشق چایخوری
لیمو ترش (عصاره ی پوست و آب لیمو) ۱ عدد
روغن نباتی ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز نصف فنجان
برگ لیموی کفیر (ریز خرد شده) ۴ عدد
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان
مرحله اول
مرغ خرد شده را به همراه تخم مرغ، خمیر کاری، سس ماهی، شکر، عصاره ی پوست و آب لیموترش و برگ های گشنیز در یک مخلوط کن بریزید، سپس آنقدر مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. ترکیب آماده شده را در یک کاسه بریزید و برگ لیموی کفیر های ریز شده را به آن اضافه کنید. دستان خود را مرطوب کنید و مخلوط مرغ را به شکل ۱۲ قرص کوچک در بیاورید.
مرحله دوم
روغن نباتی را در یک ماهیتابه ی نچسب روی حرارت ملایم گرم کنید.
مرحله سوم
قرص های مرغ را داخل تابه قرار دهید و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند و کاملاً بپزند.
مرحله چهارم
قرص های مرغ را به همراه سبزیجات آسیایی و سس فلفل شیرین سرو کنید.
———————————————————————————-
انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان – sooran.com
نشر:akairan.com
بازنشر:mounes.ir