آموزش تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه

شکر پاره یک شیرینی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد و ما هم در این مطلب آموزش تهیه آن را در اختیار شما گذاشته ایم.

مواد لازم برای حدود ۲۵ عدد

پودر شکر ۱۰۰ گرم

وانیل کمی

کره ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ ۳ عدد

آرد ۵۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری

پودر بادام ۳ قاشق سوپخوری

کنجد ۱ پیمانه

مواد لازم برای شربت

شکر ۴۰۰ گرم

آب ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری

روش تهیه شکر پاره

پودر شکر، وانیل و کره را با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم درآ‌ید. آ‌نگاه تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه و خوب مخلوط کنید. آ‌رد و بیکینگ‌پودر را با هم الک کنید و با پودر بادام به مایه بیفزائید تا مواد به شکل خمیر درآ‌ید. از خمیر به اندازه توپ‌های کوچک درآ‌ورید و در سینی فر بچینید.

بعد روی آ‌ن زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. سپس در فر گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و پس از درآ‌وردن از فر، روی آ‌نها شربت بریزید.

روش تهیه شربت

شکر و آ‌ب را بجوشانید و آ‌بلیمو را به آ‌ن بیفزائید.

منبع:www.parsnaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *