آکـراس ، فلافل آفریقایی

آکـراس برادر ناتنی فلافل و خوراکی لذیذ متعلق به غرب قاره سیاه است. البته این غذا که توسط برده ها به منطقه آمریکای مرکزی برده شده، در کارائیب نیز طرفداران فراوان دارد. روش تهیه آن کاملا مشابه فلافل، اما بسیار ساده تر و بی دردسرتر است. از این خوراک سریع برای رنگین تر کردن سفره افطاری استفاده کنید.

مواد لازم برای آکـراس ، فلافل آفریقایی:

لوبیا چشم بلبلی: ۲۰۰ گرم، خیس کرده
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد، خرد شده
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه آکـراس، فلافل آفریقایی

لوبیا را ۲ دفعه از چرخ گوشت رد کنید، سپس همراه با پیاز و فلفل دلمه داخل غذاساز خمیر کنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

مایه آکراس را داخل کاسه بریزید، به اندازه ای آب به آن اضافه کنید که اگر قاشق را سرازیر کردید، مایه از آن به آرامی بریزد.

به اندازه ای روغن داغ کنید که آکراس ها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را ۳-۴ دقیقه سرخ کنید، سپس روغن آن را با حوله کاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو کنید.

نکات

۱٫ در آکراس اصیل به جای فلفل دلمه ای از ۲ عدد فلفل قرمز تند استفاده می شود.

۲٫ لوبیاها را حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید و اگر می خواهید رنگ بهتر و نفخ کمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیرید.

نکات تکمیلی در مورد آکـراس
——————————

آکـراس جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
آکـراس را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *