باقلوای رشته ای

باقلوای رشته ای

خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده، ۱ قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید. نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید…

مواد لازم :
* خمیر رشته ای مخصوص باقلوا ۵۰۰ گرم
* کره ۲۵۰ گرم
* مغز پسته یا فندق ۱۵۰ گرم
* شربت غلیظ حدوداً ۱ پیمانه

مواد لازم برای شربت:
* شکر ۵۰۰ گرم
* آب ۱۵۰ میلی لیتر
*جوهر لیمو ۴/۱ قاشق چایخوری
*زاج سفید ۴/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده، ۱ قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید باقیمانده خمیر را روی آن فشرده کنید و باقمیانده کره را روی آن بریزید باقلوا را برش دادهدر فر ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید سپس زا فر خارج کرده شربت را روی آن ریخته بعداز جذب شیره به باقلوا از قالب جدا کرده در ظرف بچینید باقلوا آماده است از این خمیر با انواع مغزها می توانید مدل های متفاوتی پیچیده و آماده کنید هم چنین می توانید این باقلوا را روی حرارت مستقیم خارج از فر نیز سرخ کرده سپس شره روی آن بریزید و به عنوان یک شیرینی رشته ای میل کنید.
این شیرینی مدت طولانی در یک ظرف در بسته شیشه ای در جای خشک و خنک قابل نگهداری است. اگر زاج سفیدن داشتیم می توانیم به جای آن از همان جوهر لیمو به تنهایی استفاده کنیم خمیر رشته ای مخصوص باقلوا را می توان از فروشگاههای عربی به راحتی تهیه کرد.
منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *