ته‌چین ماهی


تا به حال ته‌چین با ماهی پخته‌اید؟ اگر نه، طرز تهیه و مواد لازم برای این غذای خوشمزه را یاد بگیرید و امتحان کنید؛ هم غذایی دریایی خورده‌اید، هم ته‌چین پخته‌اید، هم تنوعی غذایی برای خود و خانواده‌تان ایجاد کرده‌اید.
مواد لازم:

ماهی قزل‌آلا دو عدد
روغن مایع ذرت یک پیمانه
برنج پنج پیمانه
سبزی‌پلو چهار پیمانه
سیر تازه خردشده نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

ماهی‌ها را تمیز شسته و استخوان آن‌ها را جدا می‌کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آن‌ها می‌زنیم تا مزه‌دار شوند. در این فاصله، برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده‌ایم با سبزی‌پلو آبکش می‌کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد، در ماهیتابه سرخ می‌کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی است را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می‌ریزیم.

ماهی دوم را کاملاً سرخ کرده و سر آن را جدا می‌کنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن می‌ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. زمانی که به جوش آمد، روی برنج می‌ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می‌کنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین می‌کنیم

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *