خوراک مکزیکی آسان
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
سالسا ۱/۵ لیوان
لوبیا قرمز ۱ قوطی کنسرو ۵۰۰ گرمی
چیپس خلالی ۳ پیاله چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده
خامه ۲ فنجان
زیتون سیاه ۶۰ گرم خرد شده
پیاز ۱/۲ پیاله خرد شده
گوجه فرنگی ۱/۲ پیاله خرد شده
پنیر چدار ۲ پیاله خرد شده
طرز تهیه : خوراک مکزیکی آسان
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
۲- در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که دیگه قسمت صورتی نمونده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدید ۲۰ دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب بشه ، بعد از اون لوبیا را با گرما در ان هم بزنید .
۳- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.
۴- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.
منبعbamacook.com/fa/recipes/14857