خورشت کرفس، غذای رژیمی

خورشت کرفس، غذای رژیمی

نوع غذا: خورشت
وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : ۴۵دقیقه
زمان آماده سازی مواد: ۳۰دقیقه

مواد لازم:

مناسب برای ۴ نفر
ساقه کرفس : ۵۰۰ گرم
برگ کرفس، نعنا و جعفری : ۴۰۰ گرم
مرغ : ۳۰۰ گرم
آبلیمو : نصف استکان
پیاز : یک عدد متوسط
سیر : ۲ حبه ( اختیاری )
روغن زیتون : به مقدار لازم
نمک : کمی کمتر از مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کرفس، غذای رژیمی :

۱- مرغ را بعد از شستن نمک بزنید و همراه یک عدد پیاز و ۳-۴ لیوان آب به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا تقریبا نیم پز شود .

۲- کرفس ها را بعد از پاک کردن و شستن به صورت نگینی ریز خرد کنید و در محلول آب و نمک رقیق قرار دهید تا علاوه بر طعم دار و ترد شدن کاملا ضدعفونی شوند .

۳- برگ های کرفس را همراه نعنا و جعفری ساطوری کنید و کنار بگذارید .کرفس های خرد شده را آبکش کنید .

۴- در تابه‌ای مقداری روغن زیتون بریزید. صبر کنید تا کمی روغن زیتون گرم شود.

۵- کرفس‌های خرد شده را همراه با سبزی خرد شده داخل تابه بریزید، در صورت تمایل به استفاده از سیر، دو حبه سیر را داخل تابه رنده کنید و مواد را با حرارت متوسط به مدت ۳ – ۵ دقیقه تفت دهید

تا از حالت خامی خارج شوند و کمی نرم شوند؛ همچنین طعم ساقه کرفس و سبزیجات با هم مخلوط شود.

۶- مقداری زرد چوبه به مواد اضافه کنید، مواد را هم بزنید و حرارت زیر تابه را خاموش کنید .

۷- پیاز را از داخل آب مرغ خارج کنید و محتویات تابه را به مرغ اضافه کنید. مقداری فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید و در صورت نیاز ، یک تا دو لیوان آب بریزید.

۸- حرارت زیر قابلمه خورشت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم و درب بسته به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه کاملا جا

بیفتد. طی این مدت چند بار به خورشت سر بزنید و از اندازه بودن آب آن مطمئن شوید . ۱۰ دقیقه آخر طبخ آبلیمو یا چاشنی ترش مورد نظر را به خورشت اضافه کنید .

۹- خورشت را هم بزنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه آخر خورشت با درب باز بپزد .و در آخر نمک و فلفل و چاشنی را اندازه کنید.

نکته:

۱- تناسب مقدار سبزی این خورشت بهتر است به این صورت باشد : ۵۰٪ برگ کرفس ، ۴۰٪ جعفری و ۱۰٪ نعنا.

۲-می‌توانید به جای استفاده از آبلیمو، از مقداری آب نارنج استفاده کنید که ترشی کمتری دارد و کمتر باعث افت فشار خون می‌شود . در این صورت مقدار آب نارنج برای این مقدار مواد، حدود یک

استکان است .

منبع:bartarinha.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *