خورش خلال بادام

شهر زیبای کرمانشاه با همه جاذبه های طبیعی و باستانی خود، غذاهای بسیار خوش‌ طعم نیز دارد که برخی از آنها را برایتان انتخاب کرده و دستور پختشان را نوشته ایم.

مواد لازم :

• ۷۰۰ گرم گوشت گوساله
• ۱۰۰ گرم بادام خلال شده
• ۱ عدد پیاز متوسط
• لیمو عمانی
• ۱/۳ پیمانه زرشک سیاه
• زعفران و نمک
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

خورش خلال بادام

طرز تهیه :

۱٫ خلال بادام را یک ساعت قبل در آب خیس کنید.

۲٫ در این فاصله، گوشت را ریز کنید. پیازها را نیز ریز خرد کنید و در کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت ها را اضافه کنید و تا زمانی تفت دهید که رنگ گوشت ها تغییر کنند. در این مرحله باید زعفران دم‌کرده، سه پیمانه آب و خلال بادام را به مخلوط اضافه کنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید به حالت نیم‌جوش پخته شوند.

۳٫ زرشک و رب گوجه فرنگی را به طور جداگانه با کمی روغن تفت دهید و به همراه کمی لیمو عمانی در ۱۵ دقیقه نهایی پخت خورشت، به آن اضافه کنید.

————————————————————–
منبع:bartarinha.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *