خورش گوجه سبز و مرغ

خورش گوجه سبز و مرغ

مواد لازم:

مرغ: ران و سینه ۶۰۰ گرم، پیاز: یک عدد ، سیر: ۲ تا ۳ حبه، گوجه سبز: ۵۰۰ گرم، شوید ریز خرد شده: نیم کیلو، نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم، زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری

خورش گوجه سبز و مرغ :
ابتدا مرغ‌ها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کرده. شوید را خرد نمایید.
پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گوجه سبز‌ها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، ۳ قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید.

منبع:چار دیواری-جام جم سرا

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *