خورش گوجه سبز و مرغ
مواد لازم:
مرغ: ران و سینه ۶۰۰ گرم، پیاز: یک عدد ، سیر: ۲ تا ۳ حبه، گوجه سبز: ۵۰۰ گرم، شوید ریز خرد شده: نیم کیلو، نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم، زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری
خورش گوجه سبز و مرغ :
ابتدا مرغها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کرده. شوید را خرد نمایید.
پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گوجه سبزها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، ۳ قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید.
منبع:چار دیواری-جام جم سرا