دمنوش مرزه کوهی داروی دیابت
مجله آشپزی مثبت – دکتر مینا محبی*: مرزه دارای خاصیت ضدادرارآوری بوده و در اروپا از قدیم به عنوان ضدتشنگی زیاد به خصوص در افراد مبتلا به مرض قند مورد استفاده بوده است.
مواد لازم :
مرزه کوهی ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ لیوان
طرز تهیه:
۱٫ داخل قوری چینی، مرزه کوهی و آب جوش را بریزید و روی سماور یا کتری بگذارید تا ۲۰ دقیقه با بخار آب دم بکشد.
۲٫ نوشیدنی حاصل را میتوانید با نبات یا عسل میل کنید.