دمنوش مرزه  کوهی داروی دیابت

دمنوش مرزه  کوهی داروی دیابت

مجله آشپزی مثبت – دکتر مینا محبی*: مرزه دارای خاصیت ضدادرارآوری بوده و در اروپا از قدیم به عنوان ضدتشنگی زیاد به خصوص در افراد مبتلا به مرض قند مورد استفاده بوده است.

مواد لازم :

مرزه کوهی ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ لیوان

طرز تهیه:

۱٫ داخل قوری چینی، مرزه کوهی و آب جوش را بریزید و روی سماور یا کتری بگذارید تا ۲۰ دقیقه با بخار آب دم بکشد.

۲٫ نوشیدنی حاصل را می‌توانید با نبات یا عسل میل کنید.

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *