دولمه نان باگت غذای افغانی
مواد مورد ضرورت :
دو دانه نان
دو دانه تخم مرغ
پیاز سرخ شده
رب بادنجان رومی
گوشت قیمه ۲۰۰ گرام
پنیر پیتزا
طرز تهیه دولمه نان باگت غذای افغانی :
گوشت قیمه را با پیاز و نمک و مرچ و رب بادنجان رومی می پزیم بعد تخم مرغ و پیاز خشک سرخ شده را با پنیر وگشنیز و جعفری و مرچ سیاه و مرچ سرخ و نمک مخلوط میکنیم
نان باکت را گرد گرد بریده و نان ها را داخل کرایی که کمی روغن دارد می چینیم و داخل انها را از مواد تهیه شده می ریزیم وهر دو طرف نان ها را سرخ می کنیم و داخل ظرف دلخواه تان بچنید و اطراف ان را با سبزی و لیمو و مرچ تازه تزیین کنید
fathiaghafori.blogfa.com