مواد لازم :
آرد گندم ۳۰۰ گرم
ارده ۱۸۰ گرم
گردوی خرد شده ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
شکر ۴۵۰ گرم
آب ۳۷۵ میلی لیتر
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
پودر پسته به میزان لازم
بادام پرک به میزان لازم

طرز تهیه :

آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود بعد ارده را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید بعد از روی حرارت بردارید گردوی خرد شده و پودر نارگیل را اضافه کنید واز طرف دیگر شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید به شکر در آب حل شده سپس گلاب و زعفران دم کرده و هل را اضافه کنید و پس از یک دو جوش از روی حرارت بردارید و بعد شربت را بتدریج با مواد حلوا مخلوط کنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد (میزان مصرف شربت بسته به نوع آرد متفاوت است.)

روی قالب را سلفون کشیده و نصف حلوا را درون قالب ریخته و روی آن را پودر پسته بریزید و با قاشق کاملاً صاف کنید بعد مابقی مواد حلوا را روی آن بریزید و روی آن را پودر پسته بپاشید بعد روی آن را بپوشانید بمدت چند ساعت در یخچال قرار دهید بعد از چند ساعت در ظرف مورد نظر برگردانید روی آن را مجدداً پودر پسته بپاشید و اطراف آن را با بادام پرک تفت داده شده تزئین کنید.

منبع : groohashpazi.blogfa.com
نشر:beytoote.com
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *