تهیه خوراک جگر با مرغ و جعفری


مواد لازم برای تهیه خوراک جگر با مرغ و جعفری

جگر ۲۵۰ گرم

هویج متوسط یک عدد

پیاز سه عدد

ران مرغ دو عدد

پوست پرتقال خلالی چهار قاشق غذاخوری

زعفران یک چهارم قاشق مرباخوری

روغن یک فنجان

جعفری یک کاسه ماست‌خوری

نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس کوچک از”‌‌ خوراک جگر “خواهیم داشت.

مواد لازم

سه عدد پیاز متوسط (معادل ۳۰۰ گرم)، یک کاسه ماست خوری جعفری تازه خرد شده معادل ۸۰ تا ۱۰۰ گرم

۲۵۰ گرم جگر که در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد، یک عدد هویج متوسط حدود ۸۰ گرم

نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم، یک فنجان روغن (معادل ۱۰۰ گرم)

چهار عدد مغز ران مرغ یا دو عدد ران مرغ کامل یا یک سینه کامل مرغ (معادل ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم)، یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران

چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی (خشک شده) حدوداً معادل ۲۰ گرم

یک عدد پیاز حلقه شده، چهار عدد مغز ران مرغ (یا یک سینه کامل مرغ)، ۲۵۰ گرم جگر سیاه یا سفید گوسفند یا گوساله، نمک، فلفل، زردچوبه و یک لیوان آب را برای مدت یک الی یک و نیم ساعت می پزیم تا مرغ و جگر پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود.

دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ می کنیم. کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. بعد مرغ پخته شده و خرد شده را همراه زعفران دم کرده، اضافه کرده، تفت می دهیم.

چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی را سه بار جوشانده، آب آن را خالی می کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.

یک عدد هویج را رنده کرده، همراه پوست پرتقال تلخی گرفته و جگر خرد شده، به غذا اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در آخر نصفی از جعفری خرد شده را اضافه کرده تا غذا آماده شود.

خوراک جگر را درظرف ریخته، با بقیه جعفری روی آن را تزئین می کنیم تا آماده پذیرایی شود. نوش جان

مقدار کالری موجود در کل غذا حدود ۲۶۰۰ کیلوکالری می باشد.

مقدار کالری موجود در یک دیس کوچک از ”‌خوراک جگر با مرغ” حدود ۱۳۰۰ کیلوکالری می باشد.
————————————————————————————————————————————
منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *