ریتا
بیشتر غذاهای هندی به همراه انواع سسهای متنوع خورده میشه . ریتا میشه گفت چیزی شبیه ماست خیار خودمون هست ولی نوع هندیش . من یک بار ریتا رو به همراه غذای Patties در رستوران خوردم و چون خیلی ماست خیار دوست دارم گاهی نوع هندیشو به جای ماست خیار درست می کنم . اگر شما هم مزه زیره رو دوست داشته باشین می تونین ریتا رو امتحان کنین. مثلا به همراه کتلت میل کنید.
طرز تهیه برای ۲ نفر :
۱/۲-۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ فنجان یا ۲۵۰ گرم ماست
۱ عدد خیار درشت که ریز خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
۱/۴ فنجان برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده
روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می ذاریم و زیره رو برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که بوش در بیاد و کمی تغییر رنگ بده . باید مواظب باشیم که زیره نسوزه. بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم. در یک کاسه ماست رو کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز رو با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.
پ.ن : عکس از نت
———————————————————
منبع:وبلاگ ارکیده