یک کدبانوی نمونه به خوبی می داند در هر فصل ، از اهالی خانه ومهمانان چگونه پذیرایی کند. مثلا در زمستان اصولا چای یا نوشیدنی گرم تهیه می کند اما این روزها که بازار گرما داغ داغ است و بیشترین چیزی که مورد استقبال قرار می گیرد ، شربت و نوشیدنی خنک است

سفره آرایی


یک کدبانوی نمونه به خوبی می داند در هر فصل ، از اهالی خانه ومهمانان چگونه پذیرایی کند. مثلا در زمستان اصولا چای یا نوشیدنی گرم تهیه می کند اما این روزها که بازار گرما داغ داغ است و بیشترین چیزی که مورد استقبال قرار می گیرد ، شربت و نوشیدنی خنک است اما یکی از فنون دیگری که نشان دهنده ی سلیقه ی کدبانو ی خانه است ، نحوه ی پذیرایی است . بهتر است همیشه با صرف وقت و سلیقه ، نشان دهید که افراد خانواده و مهمانانمان برای تان مهم اند.

سفره آرایی
نیازی به هزینه ی زیاد نیست . کافی است کمی خلاقیت داشته باشید.

در این مقاله راه هایی را به شما پیشنهاد می کنیم تا با تزیین یخی که برای شربت از آن استفاده می کنید ،پذیرایی دلنشین تری را داشته باشید.

برای نوشیدنی ها می تونید با توجه به شربتی که تهیه می کنید . مثلاْ شربت آلبالو ، از قبل مقداری آلبالوی تازه رو داخل قالب یخ بندازید و بگذارید با آب یخ بزنه .

وقتی می خواهید شربت رو تهیه کنید دو سه تا از اون قالب ها رو داخل لیوان بندازید که فوق العاده زیبا می شود و میوه های دیگه ای مثل برش لیمو و پرتقال و شاتوت و همه ی میوه ها . بعضی وقتها هم از خورده های میوه داخل یخ استفاده کنید.پودر خاک شیر رو همراه با شکر و آب فراموش نکنید که قالب های یخ ِ دون دون زیبایی رو درست می کند .


فقط کافیه داخل قالب های یخ ، وقتی آب می ریزیم یک تکه میوه ی کوچولو و یا یک برش از یک میوه و یا یک شاخه سبزی معطر تمیز و شسته شده مثل ریحان یا نعناء بگذاریم تا یخ ببنده . وقتی قالب رو داخل پارچ آب می اندازیم علاوه بر ته مزه ی خوشایندی که به آب میده ، جلوه ی زیبایی رو به پارچ و میز غذامون هم می دهد .

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *