شیش انداز غذای گیلانی

شیش انداز غذای گیلانی

شیش انداز براى ۷ نفر :

مواد لازم

۱_ مغز گردو _ ۳۰۰ گرم

۲_ بادنجان قلمى بدون تخم _ ۵ عدد

۳_ رب انار ترش یا آب انار _ ۲ قاشق سوپخورى

۴_ پیاز سرخ کرده _ ۴ قاشق سوپخورى

۵_ زردچوبه, نمک, فلفل و دارچین _ به اندازه کافى

شیش انداز غذای گیلانی

طرز تهیه :

مغز گردو را کاملا مىسائیم. دو تا سه لیوان آب به گردو اضافه کرده با زردچوبه و نمک و فلفل و رب انار مىگذاریم آنقدر با حرارت ملایم بپزد تا مثل فسنجان روغن بیندازد. بعد بادنجان ها را که تخمى نباشد پوست کنده به صورت چهارگوشه هاى ریز خرد مىکنیم(حدودا ۲٫۵ سانتیمتر در ۲٫۵ سانتیمتر). آنگاه بادنجان هاى خردشده را در روغن طورى سرخ مىنمائیم که کمى طلائى شود. بعد آنرا با پیاز داغ به مغز گردوى پخته شده اضافه کرده, کمى دارچین مىزنیم و مىگذاریم تا خورش آهسته چند جوش زده و جا بیفتد. این خورش را بجاى بادنجان گاهى با کدو هم تهیه مىنمایند

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *