شینسل مرغ و طرز تهیه آن

شینسل مرغ و طرز تهیه آن

بازدید۱,۳۳۳


مواد لازم :
فیله مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز خرد شده ۱عدد
روغن سرخ کردنی ۲قاشق غذاخوری
آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ ۲عدد
ادویه مخلوط به مقدار لازم
سیب زمینی پخته ۲عدد
سبزیجات برای تزیین

شینسل مرغ و طرز تهیه آن :

ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.
منبع : sofrehkhune.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *