طرز تهیه استیک اسپانیایی

طرز تهیه استیک اسپانیایی

مواد اولیه:

استیک ۶ الی ۸ انس
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) میزان لازم
سیر (خرد شده) سیر ۲ حبه
پیاز بزرگ_فلفل دلمه سبز و رنگی هرکدام (قطعه قطعه شده) ۱ عدد به ضخامت ۱٫۴ اینچ
لیمو بزرگ_ (قطعه قطعه شده) ۱ عدد_۱٫۴ ضخامت اینچ

مواد سس:

سس گوجه فرنگی ۱½ فنجان
سس تند یا باربیکیو (دلخواه) ۳ ق.چ
نمک ¾ ق.چ
فلفل سیاه (پودر شده) ½ ق.چ
آب ۳ ق.غ

پیش گرم کردن فر به ۳۲۵ درجه فارنهایت.
در ظرف مورد نظر استیک ها را گذاشته و نمک و فلفل سیاه و سیر خرد شده می ریزیم.طرز تهیه استیک اسپانیایی لذیذ و خوشمزه
پیاز لایه ورقه شده، فلفل و لیمو روی آن می ریزیم.

طرز تهیه :


ترکیب مواد تشکیل دهنده سس را در یک کاسه کوچک و می ریزیم روی مواد.

ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید.
پخت به مدت ۱ ساعت و سپس حذف فویل، افزایش درجه حرارت به ۳۷۵ درجه و پخت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر تا

زمانی که لبه های برخی از سبزیجات تازه شروع به قهوه ای شدن کنند.



(تنظیم زمان پخت بر اساس ضخامت استیک مورد نظر).
سرو کنید با پوره سیب زمینی یا برنج له شده.

سوران ـ باران تهرانی

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *