بوریتوی جوانۀ لوبیا و اسفناج

طرز تهیه بوریتوی جوانۀ لوبیا و اسفناج

مواد لازم برای ۶ تا ۸ بوریتو :
روغن زیتون ۱ ق س
پنیر توفو ۱بسته
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد بزرگ
پیازچه خرد شده ۱ دسته
قارچ خرد شده ۸ عدد متوسط
سس سویا یا تاماری ۸/۱ فنجان
ریحان خشک ۱ ق چ
آویشن ۱ ق چ
فلفل قرمز ۸/۱ ق چ
فلفل آسیاب شده مقداری
جوانه لوبیا ۴ فنجان
اسفناج ۴ فنجان
نشاسته ذرت ۲ ق س
نان لواش یا در صورت امکان نان ترتیلا
شیرۀ خرما یا شکر قهوه ای در صورت دلخواه

طرز تهیه بوریتوی جوانۀ لوبیا و اسفناج :
توفو، گوجه فرنگی، روغن زیتون، ادویه ها، پیاز، قارچ، تاماری یا سس سویا را با یکدیگر در تابه گودی مخلوط می کنیم. با حرارت آرامی هم زده تا زمانی که گوجه فرنگی ها به سس تبدیل شوند. بعد جوانه و اسفناج را اضافه می کنیم ، تا زمانی که جوانه ها نرم شوند، و اسفناج ها هم کمی نرم شود در انتها شیرین کننده دلخواه مان را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. بعد نشاسته را اضافه می کنیم و مجدد بر روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود، دقت کنید که بیش از حد پخته نشوند.
سپس مخلوطمان را در نان ترتیلا می پیچیم! غذا آماده سرو کردن است.

منبع:.phce.org

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *