طرز تهیه ترشی تره غذای خوشمزه شمالی

طرز تهیه ترشی تره غذای خوشمزه شمالی

مواد لازم تهیه ترش تره

• یک کیلوگرم سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر)
• نصف پیمانه برنج
• ۱۰۰ گرم آرد برنج
• ۱ بوته سیر
• ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ
آب نارنج یا آب انار
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه :

۱٫ برنج را از شب قبل خیس کنید. سپس سبزی ها را ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملا پخته شوند.

۲٫ سیر را خرد و با زردچوبه و روغن سرخ کنید. آن را با کمی نمک و فلفل به مخلوط برنج اضافه کنید.

۳٫ مقداری آرد برنج را در آب نارنج یا آب انار حل کنید و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورشت می‌شود.

۴٫ در آخر، تخم‌مرغ ها را اضافه کنید.
برترینها

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *