طرز تهیه حلیم گوشت

طرز تهیه حلیم گوشت

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۵ ساعت

مواد اولیه: برای ۸ نفر

نخود پوست گرفته ۲۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق سوپ‌خوری
گوشت ۲ کیلو
گندم ۶۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه حلیم گوشت:

ابتدا نخودها را پخته و پوست آن‌ها را کاملاً می‌گیریم و داخل مخلوط کن ریخته و پس از آن با گوشت و نمک و فلفل روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم خوب بپزند. (حرارت را خیلی کم کنید تا حلیم نسوزد).

گندم را از شب قبل خیس کرده و با آب می‌پزیم و پس از پخته شدن داخل مخلوط کن ریخته و میکس می‌کنیم. حالا همه مواد را با هم مخلوط کرده و آن قدر هم میزنیم تا حلیم آماده و کشدار شود. سپس در ظرف مخصوص میکشیم و با دارچین و روغن داغ تزیین می‌کنیم.

نکات:

۱) بهتر است به جای آب در حلیم آب قلم بریزیم به این منظور قلم را با آب پخته و مغز داخلش را به آب اضافه کرده و از صافی رد می‌کنیم تا خرده‌های استخوان گرفته شود. سپس داخل مخلوط کن ریخته و به غذا اضافه می‌کنیم.

۲) حلیم بستگی به ذائقه شما با شکر یا نمک خورده می‌شود اما در هر دو صورت باید موقع پخت داخل آن نمک بریزید.

۳) حلیم هرچه بیشتر بپزد خوشمزه‌تر خواهد شد!

منبع: sooran.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *