این غذا جزء غذاهای سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفته‌ای یک بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه می‌کنند.

مواد لازم :

کلم برگ سفید و قرمز : دو عدد

آب گوشت : دو لیوان

گوشت چرخ‌کرده : ۴۰۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

خرده‌های نان ساندویچ : ۸۰ گرم

پیاز سرخ شده : دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

کلم‌برگ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب‌جوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگ‌ها را به آرامی و با دقت جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود.

گوشت چرخ‌کرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، در نهایت خرده‌های وسط نان ساندویچی را به گوشت‌ چرخ‌کرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید.

درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ‌کرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمه‌ای بگذارید و مقدار آب‌گوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید.

سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمه‌ها قرار دهید تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نیم‌ساعت کاملا پخته می‌شوند.

منبع:topchef.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *