طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج

طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد خوشمزه‌ای را آموزش می‌دهیم و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید مواد این سالاد باید تازه باشند تا طعم واقعی آن را بتوانید بچشید.

این سالاد برای وعده نهار نیز به تنهایی استفاده می‌شود.

مواد لازم :

یک فنجان پسته پوست کنده
چهار قاشق غذا خوری روغن زیتون
چهار عدد سینه مرغ متوسط
پودر سیر به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
۳۰۰ گرم برگ اسفناج
یک فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
یک عدد آووکادو
یک عدد فلفل دلمه زرد
دو عدد پیازچه ، قطعه قطعه شده
سس سالاد به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج :

پسته ها را درون یک مخلوط کن ریخته و مخلوط کن را روشن می‌کنیم.

یک ماهیتابه آماده کرده و سینه‌های مرغ را درونش تفت می‌دهیم و پودر پسته را روی سینه‌های مرغ می‌پاشیم تا به سینه مرغ بچسبند همچنین پودر سیر و فلفل را نیز به مقدار لازم رویش

می‌پاشیم و حدود ۳ الی ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت می‌دهیم سپس سینه مرغ را از حرارت جدا کرده و تکه تکه می‌کنیم.

حال یک ظرف بزرگ فراهم می‌آوریم و برگ اسفناج ، گوجه فرنگی ، آووکادو ، فلفل و پیازچه را همراه تکه‌های سینه مرغ درونش با سلیقه می‌چینیم.

منبع:alamto.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *