طرز تهیه سمبوسه
سمبوسه
مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده
۰/۵ کیلو
پیاز درشت
۱ عدد
فلفل درشت دلمه
۲ عدد
سیب زمینی
۰/۵ کیلو
روغن به میزان کافی
سبزی دلمه ۱ کیلو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
منع:بیتوته