طرز تهیه سوهان کنجدی
مواد لازم
• یک پیمانه شکر
• ۱٫۵ پیمانه کنجد
• ۳ قاشق چایخوری عسل
• ۲ قاشق چایخوری روغن
• یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب
• پودر پسته
طرز تهیه سوهان کنجدی :
۱٫ عسل و شکر و روغن را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.
۲٫ با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.
۳٫ با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
۴٫ پس از اینکه سوهان ها سرد شدند یکی یکی آنها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
منبع : زندگی ایده آل